Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

     

               English

   

 

[Nyheter]

 

 

 

 

Horisont 2020 -

Vurderer du å søke EU-midler for å realisere din bedrifts innovasjonsprosjekter? Ønsker du å nå nye markeder eller å få nye samarbeidspartnere og økt kompetanse i din virksomhet? Da kan det være muligheter for deg i Horisont 2020.

Norges forskningsråd inviterer til kurs i søknadsskriving for bedrifter og offentlige virksomheter som planlegger å søke Horisont 2020. Kurset gir en innføring i hvordan du kan skrive et godt prosjektforslag, og hva det er viktig å legge vekt på. Kurset vil videre gi deg tips om hva som kjennetegner et godt konsortium og hva evaluatorene legger vekt på når de vurderer prosjektforslagene. Sentrale tema som "impact", resultater og prosjektmål, og hvordan disse blir beskrevet i et prosjektforslag, vil bli forklart.

Kursleder er Joe Gorman fra SINTEF. Han har erfaring fra EU-kommisjonen, både som prosjektoffiser og evaluator for prosjektsøknader. Han har også lang erfaring i rollen som koordinator, partner og prosjektutvikler. Denne kunnskapen vil han dele med kursdeltakerne. I tillegg til Joe Gorman vil rådgivere fra Forskningsrådet bidra med sin kunnskap om programmene innenfor Horisont 2020.

Kurset holdes mandag 20. oktober kl. 10:00 – 16:00 hos SINTEF, Strindveien 4 - Møterom A+B

Kurset er gratis, og en enkel lunsj blir servert.

Meld deg på her innen 15. oktober

 
 

 

 

Samarbeidspartnere


 

 

 


 

         

[Nyhetsmail]

Facebook (stor) E-post (stor) RSS Feed (stor)
         
Powered by web2net  |  Mobile hjemmesider