Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

     

               English

   

 

[Nyheter]

 

 

 

 

Mye prosjektutvikling

Prosjektledelsen er med på mange gode og nye initiativ som skal styrke klyngens muligheter for å øke sin konkurransekraft og markedsandeler. Her er noen;

Hell Forest Arena – initiativ for å få opp et nasjonalt motorsportsenter og elektriske kjøretøy vil bli sentral. Har fått arbeidsnavnet Electric Event, bedrifter (også i klyngen), forskning (SINTEF), undervisning (HiNT) er allerede kontaktet. Dette er et ganske langt løp og mye av arbeidet vil ikke bli finansiering før i løpet av 2016. Internasjonale aktører fra både Italia og USA er påkoblet.

Brukbarhetslab – En forstudie på hvordan vi kan organisere en brukbarhetslab for klyngen. Vi går rett på kundedrevet utvikling og har mottatt de første forespørslene, eksempelvis er det ønskelig med en brukbarhetstest på trygghetspakken til CTM lyng.

FME – i slutten av november er det utlysning på nye FME’er (Forskingssentre for miljøvennlig energi. Klyngen deltar i to initiativ sammen med SINTEF Energi. Den ene er på SmartGrid, den andre er på smarte boliger og naboskapsløsninger. Godkjente FME’er får forskningsmidler på 10 år og en ramme på 100 millioner.

Vi har startet planleggingen av årets julesamling, invitasjon og program sendes ut snart.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Samarbeidspartnere


 

 

 


 

         

[Nyhetsmail]

Facebook (stor) E-post (stor) RSS Feed (stor)
         
Powered by web2net  |  Mobile hjemmesider