Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

     

               English

   

 

[Nyheter]

 

 

 

 

Karrieredag ved HiNT

Linjeforeningen for økonomistudentene ved HiNT, Liquids, har den glede å invitere til karrieredag onsdag den 6. mars 2013 ved HiNT Steinkjer.

Karrieredagen arrangeres for 3. år på rad og hensikten med denne dagen er å knytte relasjoner mellom økonomistudentene og næringslivet. Blant de som er invitert er det bedrifter innen regnskap, revisjon, bank, forsikring, rådgivning, kommune, fylkeskommune, utdanningsinstitusjoner og andre store bedrifter lokalt.

Karrieredagen er en unik arena for å presentere bedriten og informere om arbeidsoppgaver, karrieremuligheter og rekruttering. Programmet består av bedriftsstands og presentasjoner i plenum. Dette er en mulighet for å fortelle om deres bedrift og virkeområde for en stor og engasjert forsamling fremtidige økonomimedarbeidere i trønderske bedrifter. Dersom dere ønsker presentasjon i tillegg til stand trenger vi tilbakemelding snarest, ved stor etterspørsel vil det bli foretatt en prioritering.

Vi håper deres bedrift har anledning til å delta, og ser frem til å skape en innholdsrik og spennende karrieredag sammen!

PÅMELDINGSFRIST 6. februar

Kontaktperson: Petter Stav

Tlf: 99 42 37 94

Epost: p.stav@hotmail.com

 
 

 

 

Samarbeidspartnere


 

 

 


 

         

[Nyhetsmail]

Facebook (stor) E-post (stor) RSS Feed (stor)
         
Powered by web2net  |  Mobile hjemmesider